Sisältö

angle-left Luo ohjaustila

Ohjaustila on ohjaajan ja asiakkaan välinen tietoturvallinen viestintäympäristö, jossa ohjaaja ja asiakas käyvät tekstipohjaista keskustelua. Asiakkaan tilanteen mukaan ohjaaja voi muokata ohjaustilaa lisäämällä ohjaukseen vaiheita ja tehtäviä. Ohjaustila luodaan aina nimetylle asiakkaalle. Ohjaustilapohjan voi luoda myös valmiiksi tulevaa käyttöä varten.

Tee näin:

 

  • Valitse yläpalkista Luo ohjaustila
  • Täytä kenttiin asiakkaan nimi, asiakkaan sähköpostiosoite sekä ohjaustilan nimi ja aihe
  • Anna kuvaava nimi, joka helpottaa ohjaustilan löytämistä myöhemmin
  • Valitse lähinnä sopivin aihe sen mukaan, mitä tiedät asiakkaan tilanteesta. Aiheita voi lisätä myöhemminkin, mutta vähintään yksi aihe on aina pakko olla.
  • Ohjaajana olet sinä itse (oletuksena)

 

Kutsumasi asiakas saa sähköpostiinsa kirjoittamasi viestin.


Asiakas kirjautuu tuotantoon (osoitteeseen Ohjausverkossa.fi) aina vahvan tunnistuksen kautta eli yksinkertaisesti Kirjaudu palveluun –painiketta klikkaamalla. Asiakkaalle on myös video-ohje kirjautumisesta


Valmista! Kun asiakkaasi kirjautuu palveluun, voitte aloittaa keskustelun. Sitä odotellessa voit muokata ohjaustilaa.Kun asiakkaasi lähettää sinulle keskustelussa viestin, saat siitä ilmoituksen oikeassa yläkulmassa näkyvään kelloon. Oman nimesi vierestä pääset myös kätevästi vaihtamaan asiakasta eli ohjaustilaa.