null Monialainen ohjaus

Toisen asiantuntijan kutsuminen ohjaustilaan

Monialaisessa ohjauksessa hyödynnetään useamman eri alan asiantuntijan asiantuntemusta, jos tilanteesi sitä vaatii. Siirtyminen monialaiseen ohjaukseen tapahtuu seuraavasti:

  1. Ohjaustilan perustanut asiantuntija ehdottaa sinulle toisen asiantuntijan kutsumista ohjaustilaan. Huom. kutsuttu asiantuntija voi olla toisesta organisaatiosta kuin ohjaustilan perustanut asiantuntija.

  2. Jos haluat monialaista ohjausta ja toisen asiantuntijan kutsumista ohjaustilaan, niin asiantuntija lähettää kutsun uudelle asiantuntijalle Osallistujat-sivulta.

  3. Kutsusta lähtee ilmoitus sinulle ja kutsutulle asiantuntijalle.

  4. Seuraavaksi sinun täytyy hyväksyä kutsu Osallistujat-sivulla.

  5. Hyväksymisen jälkeen asiantuntija liitetään ohjaustilaan ja liittymisestä ilmoitetaan myös ohjaustilan osallistujille.

  6. Liittynyt asiantuntija ei näe aikaisempia viestejä eikä liitteitä.

Käyttöoikeuksien peruutus

Mikäli haluat peruuttaa ylimääräiselle asiantuntijalle antamasi suostumuksen osallistua ohjaukseen, voit tehdä sen Osallistujat-sivulla. Klikkaa haluamasi henkilön nimen kohdalta peru suostumus -nappia. Peruutuksen jälkeen kyseinen asiantuntija ei enää voi osallistua ohjaukseen, eikä pääse ohjaustilaan tai näe ohjaustilan sisältöjä. Oikeutesi hallita ohjauksessasi mukana olevien henkilöiden pääsyä ohjaustilaan perustuu tietosuoja-asetukseen.