null Ohjauksen vaiheet

Ohjauksen vaiheet-sivulle on rakennettu kooste koko ohjausprosessista. Sivulta löytyy myös erilaisia tietoja, kuten nostoja tulevista tehtävistä ja tapahtumista. Ohjauksen palautekyselyn linkki ja ohjauksen kokonaisyhteenveto löytyvät myös tältä sivulta.

Vaiheet

Ohjauksen vaiheet kohdassa näet aikajanan ohjauksen eri vaiheista sekä missä kohdassa ohjausprosessi on tarkasteluhetkellä. asiantuntijana voit muokata vaiheita ohjauksen tarpeiden mukaan.

Aiheet

Voit määritellä ohjauksen aiheita, aiheita voi olla useampi kuin yksi. Voit myös muokata ohjauksen aiheita ohjausprosessin aikana tarpeen mukaan. Myös asiakas näkee aiheet.

Osallistujat

Kohdasta näet ohjaukseen osallistujien tiedot. Monialaisessa ohjauksessa ohjaajia voi olla useampi.

Asiakkaat

Kohdasta näet oman nimesi ohella muut samassa tilassa olevat asiakkaat. Lähtökohtaisesti ohjaustila on asiakkaalle henkilökohtainen, mutta suostumuksen kautta sitä voi käyttää myös ryhmäohjaukseen.

Tulevat tapahtumat

Kohdasta näet ohjaukseen kytkeytyvät tulevat tapahtumat. Voit asiantuntijana lisätä ja muokata tapahtumia tarpeen mukaan Kalenteri-näkymässä.

Tulevat tehtävät

Kohdasta näet ohjaukseen kytkeytyvät tulevat tehtävät. Voit asiantuntijana lisätä ja muokata tehtäviä tarpeen mukaan Tehtävä-näkymässä.

Ohjaustilan sisältö

Kohdassa voit kirjoittaa yhteenvedon ohjauksesta asiakkaalla. Yhteenveto auttaa asiakasta. Asiakas voi ladata ohjaustilan sisällön PDF-tiedostona. Tiedosto sisältää kirjoittamasi yhteenvedon, ohjaustilan tiedot, keskustelut, tapahtumat, tehtävät ja tiedon osallistujista. Aineistot ja liitteet eivät ole mukana. Muistuta asiakasta lataamaan tai tulostamaan erikseen haluamansa Ohjaustilan aineistot ja liitteet.