null Ohjauksen vaiheet

Ohjauksen vaiheet-sivulle on rakennettu kooste koko ohjausprosessista. Sivulta löytyy myös erilaisia tietoja, kuten nostoja tulevista tehtävistä ja tapahtumista. Ohjauksen palautekyselyn linkki ja ohjauksen kokonaisyhteenveto löytyvät myös tältä sivulta.

Vaiheet

Ohjauksen vaiheet kohdassa näet aikajanan ohjauksesi eri vaiheista sekä missä kohdassa ohjausta olet tarkasteluhetkellä.

Aiheet

Ohjauksen aihe määräytyy ohjaustarpeidesi perusteella kertomasi mukaan. Asiantuntijasi päivittää aiheita tarvittaessa ohjauksen aikana.

Asiantuntijat

Kohdasta näet asiantuntijoidesi nimet. Monialaisessa ohjauksessa asiantuntijoita voi olla useampi.

Osallistujat

Kohdasta näet oman nimesi ohella muut samassa tilassa olevat asiakkaat. Lähtökohtaisesti ohjaustila on henkilökohtainen, mutta suostumuksen kautta sitä voi käyttää myös ryhmäohjaukseen.

Tulevat tehtävät

Kohdasta näet ohjaukseesi kytkeytyvät tulevat tehtävät.

Tulevat tapahtumat

Kohdasta näet ohjaukseesi kytkeytyvät tulevat tapahtumat.

Ohjauksen palaute

Ohjauksen palaute kohdassa voi antaa palautetta ohjauksesta. Voit muokata antamaasi palautetta siihen asti, kunnes ohjaustila sulkeutuu.

Ohjaustilan sisältö

Kohdasta voi ladata arkistokappaleen kaikesta ohjauksen sisällöstä tulevaisuutta varten.

Sisältö on ladattavissa pdf-muodossa ja sisältää ohjaustilan perustiedot, ohjauksen vaiheet, tehtävät, listauksen tapahtumista ja muistiinpano, sekä keskustelut. Asiantuntijan on mahdollista myös kirjoittaa Ohjauksen yhteenveto, joka liitetään osaksi PDF-tiedostoa. PDF-tiedoston lisäksi sinun on mahdollista ladata vielä ohjaustilaan liitetyt liitteet. Liitteet on listattu lataa ohjaustilan sisältö näkymään allekkain.

Muista ladata sisältö itsellesi, kun ohjaus on päättymässä. Siitä voi olla hyötyä myöhemmissä ohjaustilanteissa, jos hakeudut toistekin ohjaukseen.