null Tehtäväpohjat

Tehtäväpohjat-näkymässä voi selailla ja muokata tehtäväpohjia. Tehtäväpohjat ovat hyödyllinen työkalu säästää aikaa ja kierrättää toimivia tehtäviä eri ohjaustiloissa:


Tehtäväpohjien hakeminen ja muokkaaminen
 

 • Hakutoiminto ja suodattimet
  Tehtäväpohjia on kolmen tyyppisiä: omia, organisaation käyttöön tarkoitettuja ja yleisiä tehtäväpohjia. Voit hakea kaikkia tyyppejä vapaasanahaulla tai suodattaa hakutuloksia hakusuodattimien avulla.
  Jos annat useamman hakusanan, etsitään kohteita jotka sisältävät kaikki annetut hakusanat.

 • Tehtäväpohjan tarkastelu ja muokkaus
  Voit tarkastella haluamaasi tehtäväpohjaa avaamalla sen listauksesta. Voit myös muokata tehtäväpohjaa, mikäli sinulla on muokkausoikeudet. Tunnistat muokkausoikeudet siitä, että sinulle näkyy tehtävän yhteydessä “Muokkaa”-painike. Voit myös tehdä kopion tehtävästä, jolloin pääset muokkaamaan sen sisältöä. Kopion tekemisen yhteydessä pääset uudelleen nimeämään tehtäväpohjan ja määrittelemään sille käyttöoikeudet.
  Hyvä käytäntö on kopioida itselle organisaatiolle jaettu pohja ja muokata siitä oma versio, jotta voi varmistua, ettei pohjaa ole muokattu huomaamattasi.
  Organisaatiolle jaettua pohjaa muokatessa on myös hyvä viestiä siitä omalle organisaatiolle.


Tehtäväpohjan luominen
 

 • Luo tehtäväpohja-välilehti
  Luo tehtäväpohja-välilehdellä voi luoda uuden tehtäväpohjan lomakkeen avulla.

 • Uuden tehtäväpohjan tallennus
  Voit tallentaan tehtäväpohjan painamalla “Tallenna”-painiketta, jonka jälkeen saat vahvistuksen uuden tehtäväpohjan luomisesta. Uusi tehtäväpohja näkyy nyt hakulistauksessa Hae tehtäväpohjista-välilehdellä.