null Viestipohjat

Viestipohjat-näkymässä voi selailla ja muokata viestipohjia. Viestipohjat ovat hyödyllinen työkalu, joka säästää aikaasi.


Viestipohjien hakeminen ja muokkaaminen
 

 • Hakutoiminto
  Viestipohjia on kolmen tyyppisiä: omia, organisaation käyttöön tarkoitettuja ja yleisiä viestipohjia. Voit hakea kaikkia tyyppejä vapaasanahaulla tai suodattaa hakutuloksia hakusuodattimien avulla.

 • Viestipohjan tarkastelu ja muokkaus
  Voit tarkastella haluamaasi viestipohjaa avaamalla sen listauksesta. Voit myös muokata viestipohjaa, mikäli sinulla on muokkausoikeudet. Tunnistat muokkausoikeudet siitä, että sinulle näkyy viestin yhteydessä “Muokkaa”-painike. Voit myös tehdä kopion viestistä, jolloin pääset muokkaamaan sen sisältöä. Kopion tekemisen yhteydessä pääset uudelleen nimeämään viestipohjan ja määrittelemään sille käyttöoikeudet.

  Hyvä käytäntö on kopioida itselle organisaatiolle jaettu pohja ja muokata siitä oma versio, jotta voi varmistua, ettei pohjaa ole muokattu huomaamattasi.

  Organisaatiolle jaettua pohjaa muokatessa on myös hyvä viestiä siitä omalle organisaatiolle.

 

Viestipohjan luominen
 

 • Luo viestipohja-välilehti
  Luo viestipohja-välilehdellä voi luoda uuden viestipohjan lomakkeen avulla.

 • Uuden viestipohjan tallennus
  Voit tallentaan viestipohjan painamalla “Tallenna”-painiketta, jonka jälkeen saat vahvistuksen uuden viestipohjan luomisesta. Uusi viestipohja näkyy nyt hakulistauksessa Hae viestipohjista-välilehdellä.