Ohjaustaverkossa.fi lyhyesti

Ohjaustaverkossa.fi on virtuaalinen alusta, jonka kautta voit saada ohjausta ja neuvontaa elämäntilanteeseesi suojatussa ympäristössä tietoturvallisesti. Palveluntuottajat-sivulta löydät palvelua käyttävät neuvonta- ja ohjausorganisaatiot - kuten Ohjaamot sekä työ- ja elinkeinotoimistot. Sinun pitää ensin hakeutua ohjaukseen ottamalla yhteyttä esimerkiksi oman alueesi Ohjaamoon tai TE-toimistoon.

Verkko-ohjauksessa voit

 • käydä asiantuntijan kanssa luottamuksellista keskustelua kirjoittamalla,

 • jakaa henkilökohtaisia tietoja ja tiedostoja turvallisesti,

 • työstää asiantuntijan suosittelemien aktivoivien tehtävien avulla tilannetta myös ohjauskeskustelujen välissä.

 • saada monialaista ohjausta eli keskustella useamman asiantuntijan kanssa ohjaustilassa.

Tarvitset palvelun käyttämiseen nettiselaimen sekä vahvan tunnistautumisen välineet.

Mitä on ohjaus?

Ohjaus on ammatillista keskustelua, jonka tavoite on auttaa sinua tavoitteidesi kirkastamisessa ja elämässä eteenpäin pääsemisessä. Asiantuntija voi tarjota sinulle myös tietoa tai neuvoa konkreettisissa asioissa, mutta ohjauksessa olet itse oman elämäsi paras asiantuntija. Asiantuntijalla on ehkä enemmän tietoa vaihtoehdoista ja mahdollisuuksista ja siitä, miten ihmiset yleensä suunnittelevat elämäänsä ja tekevät ratkaisujaan, mutta ohjauskeskustelussa

 • Päätät itse ratkaisuistasi. Asiantuntija vain auttaa sinua tunnistamaan tarpeitasi

 • Vaikutat itse elämäsi suuntaan. asiantuntija vain vahvistaa uskoasi kykyysi ottaa tarvittavat askeleet suuntaan, johon päätät lähteä.

 • Saat tukea ajatuksillesi ja tunteillesi. Asiantuntija kunnioittaa sinua ihmisenä eikä arvota valintojasi.

Ohjaukseen hakeutuminen ja neuvonta

Jos et löydä palveluntarjoajista itsellesi sopivaa ja sinulla on työhön ja koulutukseen liittyviä kysymyksiä pohdittavana, ota yhteyttä TE-puhelinpalveluihin tai lähimpään Ohjaamoon.

Siirry Ohjaamot.fi -sivulle.

Siirry TE-puhelinpalvelut -sivulle.

 

Ohjaustila lyhyesti

Ohjaustila on Ohjaustaverkossa.fi palvelun ydin. Se on asiantuntijan ja sinun yhteinen työskentelytila, jossa ohjaus tapahtuu yksityisesti ja tietoturvallisesti. Ohjaustilan perustaa aina asiantuntija. Perustamisen yhteydessä saat kutsun liittyä ohjaustilaan sähköpostiisi.  Lisää Ohjaustilasta ja sen työkaluista alempana näissä ohjeissa. Siirry tästä kohtaan “Ohjaustila

Yhteydenottopyyntö ja -lomake

Osa palveluntuottajista on ottanut käyttöön yhteydenottolomakkeen, joka on upotettu heidän verkkosivuilleen. Lomakkeen kautta lähetetty viesti päätyy palveluntuottajan työjonoon. Viestistäsi riippuen saat asiantuntijalta vastauksen ja lisäksi kutsun ohjaustilaan.  Verkko-ohjauksessa kanssasi keskustelee ja sinua auttaa eteenpäin aina oikea ihminen.

Kysyminen neuvontalomakkeen kautta

Neuvontapalvelussa voit lähettää kysymyksen ja saada siihen vastauksen tietoturvallisesti. Vastauksen laatii aina ihminen, ei automaatti. Kysymyksen lähettäminen neuvontalomakkeen kautta ei vaadi vahvaa tunnistautumista. Saat sähköpostiisi linkin, jota seuraamalla pääset lukemaan vastauksen. Joskus asia voi olla monimutkaisempi eikä selviä yhdellä kysymyksellä ja vastauksella. Tarvittaessa voit kysyä myös jatkokysymyksiä. 

Ohjaustaverkossa.fi-palveluun kytkeytyviä neuvontalomakkeita löydät neuvontaa tarjoavien tahojen verkkosivuilta. Lomakkeessa kerrotaan myös, miten pian voit odottaa vastausta lähettämääsi kysymykseen.

Vastauksen lukeminen

Kun asiantuntija vastaa yhteydenotto- tai neuvontapyyntöösi saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi. Sähköposti on otsikolla “Olet saanut viestin Ohjaustaverkossa.fi -palvelusta”. Sähköpostissa on myös “Siirry palveluun”-nappi, jota klikkaamalla pääset palveluun.

Palvelupyyntöösi on vastattu. Pääset lukemaan vastauksen klikkaamalla nappia 'siirry palveluun'.

Vastaanottajan varmistus: seuraavaksi sinun tulee “varmistaa vastaanottaja” syöttämällä sama sähköpostiosoite, jonka syötit lomakkeeseen viestiä lähettäessäsi. Varmistuksen jälkeen näet vastaus-sivun. Huom. alla kuva varmistus-sivusta. Oikeassa ylänurkassa oleva “Kirjaudu sisään” nappi liittyy kirjautumiseen ohjaustilaan. Vastaanottajan varmistamisen jälkeen pääset vastaus-sivulle.

Syötä vielä sama sähköpostiosoitteesi, jota käytit viestiä lähettäessä. Näin varmistamme vastauksen oikean vastaanottajan. Lopuksi paina 'Lähetä'-nappia.

Vastaus-sivu (kuva alla):

 1. Lähettämäsi viesti

 2. Asiantuntijan vastaus

 3. Uuden viestin lähettäminen klikkaamalla “lähetä uusi viesti”.

 4. Neuvonnan palaute

Vastaussivulta näet asiantuntijan vastauksen lähettämääsi viestiin. Voit myös esittää jatkokysymyksen ja antaa palautetta neuvonnasta.

Käyttäjätili

Sinulle syntyy käyttäjätili, kun kirjaudut sinulle perustettuun ohjaustilaan ensimmäisen kerran. Kirjautuminen tapahtuu vahvan tunnistautumisen avulla.

Kirjautuminen

Kirjautumista varten tarvitset nettiselaimen sekä vahvan tunnistautumisen välineet, jotta voit tunnistautua suomi.fi-palvelussa. Kirjautumisohjeissa käydään läpi ensimmäinen kirjautuminen ja palveluun kirjautuminen jatkossa. Lisäksi ohjeessa on kerrottu yleisesti Suomi.fi palvelun tunnistautumisesta ja toiminnoista.

Katso ohjevideo kirjautumiseen .

 

Ensimmäinen kirjautuminen

 1. Palvelun käyttöä varten tarvitset sähköpostitiliä sekä varmennekortin, mobiilivarmenteen tai pankin myöntämät verkkopankkitunnukset. Ota ne valmiiksi esille.

 2. Varmista, että käytät palvelua selaimella, jota Suomi.fi –tunnistautuminen tukee. Näitä selaimia ovat esim. Chrome, Mozilla Firefox, Opera ja Safari. Valitettavasti Internet Explorer selainta ei tueta enää tietoturvasyistä. Käytä jotakin tuettua selainta ja avaa palvelun etusivu osoitteessa www.ohjaustaverkossa.fi.

 3. Seuraavaksi klikkaa ”Tunnistaudu”-painiketta.

 4. Klikkaa avautuneesta suomi.fi-palvelun ikkunasta ”Tunnistus”-painiketta. Muut tunnistuspolut ovat vain viranomaiskäytössä.

 5. Valitse haluamasi tunnistustapa ja seuraa palveluntarjoajan ohjeita.

 6. Tunnistautuessasi palveluun ensimmäistä kertaa, sinulta kysytään sähköpostiosoite, jota olet sopinut käyttäväsi asiantuntijasi kanssa. Se yhdistää sinut oikeaan ohjaustilaan.

 7. Tarkista sähköpostisi. Sinulle saapuneessa sähköpostiviestissä on mukana koodi. Kopioi tai kirjoita koodi ylös ja palaa ohjaustaverkossa.fi palveluun.

 8. Syötettyäsi koodin pääset sisään palveluun.  Ensimmäisenä näet omat ohjaustilasi. Pääset niihin sisään painamalla ”Avaa painiketta”

 

Kirjautuminen palveluun jatkossa

Kirjautuminen palveluun tapahtuu tietoturvasyistä myös ensikirjautumisen jälkeen aina vahvan tunnistautumisen kautta. Kirjautumisessa on seuraavat vaiheet:

 1. Palvelun käyttöä varten tarvitset sähköpostitiliäsi sekä varmennekortin, mobiilivarmenteen tai pankin myöntämät verkkopankkitunnukset. Ota ne valmiiksi esille.

 2. Varmista, että käytät palvelua selaimella, jota Suomi.fi –tunnistautuminen tukee. Näitä selaimia ovat esim. Chrome, Mozilla Firefox, Opera ja Safari. Valitettavasti Internet Explorer selainta ei tueta enää tietoturvasyistä. Käytä jotakin tuettua selainta ja avaa palvelun etusivu osoitteessa www.ohjaustaverkossa.fi.

 3. Seuraavaksi klikkaa ”Tunnistaudu”-painiketta.

 4. Klikkaa avautuneesta suomi.fi-palvelun ikkunasta ”Tunnistus”-painiketta. Muut tunnistuspolut ovat vain viranomaiskäytössä.

 5. Valitse haluamasi tunnistustapa ja seuraa palveluntarjoajan ohjeita.

 

Suomi.fi tunnistautuminen

Suomi.fi-tunnistuksen avulla voit kirjautua kaikkiin suomalaisiin julkishallinnon sähköisiin palveluihin, joiden käyttäminen edellyttää vahvaa tunnistamista.

Kertakirjautumisen avulla voit käyttää kaikkia Suomi.fi-tunnistusta käyttäviä palveluja ilman erillistä kirjautumista. Kirjautuminen on kerrallaan voimassa 32 minuuttia. Myös uloskirjautuminen tapahtuu samanaikaisesti kaikista asiointipalveluista. Kertakirjautuminen ei ole mahdollista muiden maiden tunnistusvälineillä eikä Finnish Authenticator -sovelluksella.

Kun käytät Suomi.fi-tunnistusta, sitoudut noudattamaan tunnistusvälineesi käytölle asetettuja ehtoja, jotka olet hyväksynyt käyttöönottosopimuksessa.

Suomi.fi tunnistautumisvaihtoehtoja ovat:

 • Pankkitunnukset

 • mobiilivarmenne

 • varmennekortti

 • joidenkin Euroopan maiden tunnistusvälineet.

Lisätietoa löydät osoitteesta: https://www.suomi.fi/ohjeet-ja-tuki/tietoa-tunnistuksesta/vahva-tunnistautuminen-verkkoasiointiin

Omat tiedot

Voit hallita omia tietojasi valitsemalla nimesi alta avautuvasta valikosta Omat tiedot-sivun.

Omat tiedot -sivulta voit myös ladata koko käyttäjätilin sisällön itsellesi. 

Omat tiedot-sivulla voit myös halutessasi poistaa käyttäjätilisi. Poiston jälkeen et pääse enää kirjautumaan palveluun. Lataathan ohjaustilasi sisällön itsellesi talteen “Omat ohjaustilat”-sivulta ennen tilin poistoa.

Omat ohjaustilat

Kirjauduttuasi palveluun sinulle näet listauksen asiantuntijasi sinulle perustamista ohjaustiloista. Pääset haluamaasi ohjaustilaan klikkaamalla ”Avaa”-painiketta. Tältä sivulta voit myös ladata ohjaustilojen sisällön itsellesi, sekä antaa palautetta ohjauksesta.

Ohjaustilat voivat olla aktiivisia, suljettuja tai arkistoituja.

Toisella välilehdeltä löydät arkistoituneet ohjaustilasi. Arkistoituun ohjaustilaan et pääse enää sisälle, mutta voit vielä ladata sisällön itsellesi.

Ohjaustila

Ohjaustila on verkkopohjaisen ohjauksen vuorovaikutusympäristö, jossa työskentelet. Ohjaustilan etusivuna toimii keskustelu-sivu, jossa voit käydä keskusteluja asiantuntijasi kanssa. Kokonaisuudessaan ohjaustilan päävalikosta löytyvät seuraavat sisällöt:

 

Alla kuvankaappaus ohjaustilan päävalikosta.

kuvankaappaus ohjaustilan päävalikosta

Keskustelu

Keskustelu-osiossa voit keskustella asiantuntijasi kanssa joko reaaliaikaisesti tai viiveellä riippuen siitä ovatko kaikki paikalla samanaikaisesti.  Keskustelu on aina luottamuksellista. Kysymyksiäsi, kommenttejasi tai jakamiasi tiedostoja ei näe kukaan muu kuin asiantuntijasi.

Ohjauksen vaiheet

Ohjauksen vaiheet-sivulle on rakennettu kooste koko ohjausprosessista. Sivulta löytyy myös erilaisia tietoja, kuten nostoja tulevista tehtävistä ja tapahtumista. Ohjauksen palautekyselyn linkki ja ohjauksen kokonaisyhteenveto löytyvät myös tältä sivulta.

Vaiheet

Ohjauksen vaiheet kohdassa näet aikajanan ohjauksesi eri vaiheista sekä missä kohdassa ohjausta olet tarkasteluhetkellä.

Aiheet

Ohjauksen aihe määräytyy ohjaustarpeidesi perusteella kertomasi mukaan. Asiantuntijasi päivittää aiheita tarvittaessa ohjauksen aikana.

Asiantuntijat

Kohdasta näet asiantuntijoidesi nimet. Monialaisessa ohjauksessa asiantuntijoita voi olla useampi.

Osallistujat

Kohdasta näet oman nimesi ohella muut samassa tilassa olevat asiakkaat. Lähtökohtaisesti ohjaustila on henkilökohtainen, mutta suostumuksen kautta sitä voi käyttää myös ryhmäohjaukseen.

Tulevat tehtävät

Kohdasta näet ohjaukseesi kytkeytyvät tulevat tehtävät.

Tulevat tapahtumat

Kohdasta näet ohjaukseesi kytkeytyvät tulevat tapahtumat.

Ohjauksen palaute

Ohjauksen palaute kohdassa voi antaa palautetta ohjauksesta. Voit muokata antamaasi palautetta siihen asti, kunnes ohjaustila sulkeutuu.

Ohjaustilan sisältö

Kohdasta voi ladata arkistokappaleen kaikesta ohjauksen sisällöstä tulevaisuutta varten.

Sisältö on ladattavissa pdf-muodossa ja sisältää ohjaustilan perustiedot, ohjauksen vaiheet, tehtävät, listauksen tapahtumista ja muistiinpano, sekä keskustelut. Asiantuntijan on mahdollista myös kirjoittaa Ohjauksen yhteenveto, joka liitetään osaksi PDF-tiedostoa. PDF-tiedoston lisäksi sinun on mahdollista ladata vielä ohjaustilaan liitetyt liitteet. Liitteet on listattu lataa ohjaustilan sisältö näkymään allekkain.

Muista ladata sisältö itsellesi, kun ohjaus on päättymässä. Siitä voi olla hyötyä myöhemmissä ohjaustilanteissa, jos hakeudut toistekin ohjaukseen.

Kalenteri

Kalenteri-sivulta voit tarkistaa ohjauksesi tärkeimmät tapahtumat, kuten esimerkiksi tehtävien määräpäivät. Kalenteriin merkityistä tehtävistä ja tapahtumista saat aina myös muistutusviestin sähköpostiisi.

Tehtävät

Tehtävät-sivulta löydät tehtävät, joiden tekemisestä olette asiantuntijasi kanssa sopineet. Ohjeet tehtävien tekemiseen löydät kunkin tehtävän kuvauksesta.
Voit kommentoida tehtäviä ja merkitä tehtävän valmiiksi valmistumisen jälkeen. Asiantuntija saa ilmoituksen kuittauksesta.

Aineistot

Ohjaustilan aineistoja voit hyödyntää tärkeiden liitteiden tallennukseen. Täällä liitteesi pysyvät selkeässä säilössä ja voit palata tarkastelemaan niitä myöhemmin.

Osallistujat

Osallistujat sivulla näet kaikki henkilöt, jotka ovat mukana ohjauksessasi ja jotka näkevät ohjaustilasi sisällön. Monialaisessa ohjauksessa hyödyt useamman eri alan asiantuntijan asiantuntemuksesta, jos tilanteesi sitä vaatii.

Monialainen ohjaus käynnistyy niin, että ohjaustilan asiantuntija pyytää sinulta luvan kutsua muita asiantuntijoita ohjaustilaan. Kutsumisen yhteydessä saat ilmoituksen palvelussa ja sähköpostiisi. Osallistujat sivulta hyväksyt kutsutun asiantuntijan liittymisen ohjaustilaan. Monialaisen ohjauksen erityispiirteistä voit lukea lisää kohdasta Monialainen ohjaus.

Tällä sivulla voit myös itse hallita näkyvyyteen liittyviä oikeuksia ja valita, keitä päästät ohjaustilaasi. Kunkin asiantuntijan taustaorganisaatio vastaa tietosuojasta ja käsittelee tietojasi tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla tietoturvalllisesti.

Muistiinpanot

Muistiinpanot sivulle voit tehdä omia muistiinpanoja. Muistiinpanot näkyvät vain sinulle.

Mikä 3X10D?

3X10D-elämäntilannemittari on kysely, jonka asiantuntijasi voi pyytää täyttämään. Siinä kysytään tyytyväisyyttäsi useisiin elämänalueisiin kuten terveyteesi, asumiseesi, arkeesi, perheeseesi, talouteesi tai itsetuntoosi.

Asiantuntijasi osaa vastaustesi perusteella arvioida paremmin sitä, millaista tukea tarvitset tilanteessasi. Vastaa kyselyyn itsenäisesti ja vastatessasi keskity omiin vastaushetken tuntemuksiin.

Vastaukset toimivat oman elämäntilanteesi arvioinnin pohjana tai osana asiantuntijoiden kanssa käytäviä keskusteluita. Tällöin on mahdollista keskittyä miettimään, kuinka saisit vähennettyä tyytymättömyyttä aiheuttavia ongelmia joko itse tai yhdessä asiantuntijan kanssa.

Monialainen ohjaus

Toisen asiantuntijan kutsuminen ohjaustilaan

Monialaisessa ohjauksessa hyödynnetään useamman eri alan asiantuntijan asiantuntemusta, jos tilanteesi sitä vaatii. Siirtyminen monialaiseen ohjaukseen tapahtuu seuraavasti:

 1. Ohjaustilan perustanut asiantuntija ehdottaa sinulle toisen asiantuntijan kutsumista ohjaustilaan. Huom. kutsuttu asiantuntija voi olla toisesta organisaatiosta kuin ohjaustilan perustanut asiantuntija.

 2. Jos haluat monialaista ohjausta ja toisen asiantuntijan kutsumista ohjaustilaan, niin asiantuntija lähettää kutsun uudelle asiantuntijalle Osallistujat-sivulta.

 3. Kutsusta lähtee ilmoitus sinulle ja kutsutulle asiantuntijalle.

 4. Seuraavaksi sinun täytyy hyväksyä kutsu Osallistujat-sivulla.

 5. Hyväksymisen jälkeen asiantuntija liitetään ohjaustilaan ja liittymisestä ilmoitetaan myös ohjaustilan osallistujille.

 6. Liittynyt asiantuntija ei näe aikaisempia viestejä eikä liitteitä.

Käyttöoikeuksien peruutus

Mikäli haluat peruuttaa ylimääräiselle asiantuntijalle antamasi suostumuksen osallistua ohjaukseen, voit tehdä sen Osallistujat-sivulla. Klikkaa haluamasi henkilön nimen kohdalta peru suostumus -nappia. Peruutuksen jälkeen kyseinen asiantuntija ei enää voi osallistua ohjaukseen, eikä pääse ohjaustilaan tai näe ohjaustilan sisältöjä. Oikeutesi hallita ohjauksessasi mukana olevien henkilöiden pääsyä ohjaustilaan perustuu tietosuoja-asetukseen.

Muita ohjaustilaan liittyviä asioita

Ilmoitukset

Koska ohjaustilassa ei olla jatkuvasti paikalla samaan aikaan, ohjaustilan keskusteluun tulleista uusista viesteistä lähtee ilmoitus sähköpostiisi. Ilmoituksessa on linkki, josta pääset kirjautumaan palveluun.

Palvelun sisäiset Ilmoitukset tunnistat kello-kuvakkeesta. Voit avata ilmoituksen klikkaamalla kuvaketta. Osa palvelun ilmoituksista toimitetaan myös sähköpostiisi.

Ohjaustilan sisällön lataaminen

Voit sisäänkirjautumisen jälkeen ladata ohjaustilan sisällön itsellesi Omat ohjaustilat-sivulta tai ohjaustilan sisällä Ohjauksen vaiheet-sivulta. Sisältö on ladattavissa pdf-muodossa ja sisältää ohjaustilan perustiedot, ohjauksen vaiheet, tehtävät, listauksen tapahtumista ja muistiinpano, sekä keskustelut. Asiantuntijan on mahdollista myös kirjoittaa Ohjauksen yhteenveto, joka liitetään osaksi PDF-tiedostoa. PDF-tiedoston lisäksi sinun on mahdollista ladata vielä ohjaustilaan liitetyt liitteet. Liitteet on listattu lataa ohjaustilan sisältö näkymään allekkain.

Voit ladata sisällön milloin vain: ohjaustilan ollessa aktiivinen, suljettu ja myös silloin kun ohjaustila on jo arkistoitunut.

Muista ladata sisältö itsellesi, kun ohjaus on päättymässä. Siitä voi olla hyötyä mahdollisissa myöhemmissä ohjaustilanteissa.

Ohjaustilan sulkeutuminen, arkistointi ja säilytysajat

Ohjaustila voi sulkeutua kahdella eri tavalla:

Asiantuntija voi sulkea ohjaustilan, kun ohjaus on päättynyt tai sen sulkeminen on muusta syystä ajankohtaista.

TAI

Ohjaustila sulkeutuu automaattisesti, jos et tunnistautudu ohjaustilaan kolmeen (3) kuukauteen.

Sulkeutumisesta kolme (3) kuukautta eteenpäin voit vielä kirjautua ohjaustilaan sisään ja lähettää asiantuntijalle viestejä. Tarpeen vaatiessa asiantuntija voi aktivoida ohjaustilan uudestaan.

Arkistoitu ohjaustila

Kun ohjaustila on ollut suljettuna kolme (3) kuukautta. Se arkistoidaan yhdeksi (1) vuodeksi ja arkistoitu ohjaustila näkyy vain sinulle. Voit ladata arkistoidun ohjaustilan sisällön itsellesi ja antaa ohjauksesta palautetta. Huomioi, että asiantuntijasi ei enää näe ohjaustilaa, eikä pääse ohjaustilaan sisälle, eikä voi enää aktivoida ohjaustilaa.

Käyttäjäorganisaation pääkäyttäjän on myös mahdollista arkistoida asiantuntijoiden asiakkailleen perustamia ohjaustiloja. Näin voi tapahtua, jos ohjaustilan perustanut asiantuntija ei ole enää käytettävissä esimerkiksi sairausloman tai työsuhteen päättymisen vuoksi. Tällaisessa tilanteessa saat sähköpostilla ohjeet kuinka toimia. Tulevia ohjaustarpeita ajatellen on hyödyllistä ladata arkistoidun ohjaustilan sisältö itsellesi, jotta pääset mahdollisen uuden asiantuntijan kanssa liikkeelle siitä mihin edellisen kanssa jäit.

Näet ohjaustilan “omat ohjaustilasi” -sivulla 15 kuukautta sen sulkeutumisesta. Arkistointi ajan jälkeen ohjaustilasi häviää pysyvästi ja samalla sen sisältö poistetaan. Jos poistettu ohjaustilasi oli ainoa ohjaustilasi, palvelusta ja rekisteristä poistetaan myös kaikki sinuun liittyvät tiedot.

Ohjaustilan säilytysajoissa voi olla käyttäjäorganisaatio kohtaisia eroja. Eroavaisuuksia syntyy esimerkiksi silloin kun käyttäjäorganisaatio on viranomainen, jonka toimintaa säädellään laissa. Lopulliset säilytysajat selviävät käyttäjäorganisaation tietosuojaselosteesta. Tiedot löydät ohjaustilan perustaneen asiantuntijan organisaation tietosuojaselosteesta. Linkki tietosuojaselosteeseen löytyy asiantuntijan tietojen alta, ohjaustilan “Osallistujat”-näkymässä.