Henkilökohtaista ohjausta luottamuksellisesti

Ohjaustaverkossa.fi-palvelu on kehitetty neuvonta- ja ohjaustyön tueksi eri alojen ammattilaisten käyttöön. Verkko-ohjaukseen hakeudutaan aina palveluntuottajien kautta.

Hakeudu palveluun palveluntarjoajan sivuille upotetun lomakkeen kautta

Löydät ohjaustaverkossa.fi-lomakkeen neuvonta- tai ohjauspalvelua tuottavan organisaation sivuilta. Sinut ohjataan lomakkeen kautta tarpeestasi riippuen joko neuvontaan tai ohjaukseen, jota kyseinen palveluntuottaja tuottaa.

Kysy neuvoa anonyymisti

Ohjaustaverkossa.fi-lomakkeen kautta voit pyytää neuvontaa nimimerkillä. Linkki vastaukseen tulee sähköpostiisi. Sähköpostiasi ei näytetä missään vaiheessa vastaajalle, vaan sitä käytetään ainoastaan vastauksen lähettämiseen sinulle.

Ohjauksessa saat luottamuksellista tukea elämäntilanteeseesi

Ohjauksen tueksi perustetaan sinun ja ohjaajasi yhteinen työskentelytila eli Ohjaustila. Ohjaukseen pääset palveluntuottajan kautta. Saat kutsun ja ohjeet liittyä Ohjaustilaan sähköpostiisi, kun ohjaajasi perustaa Ohjaustilan.

Vahva tunnistautuminen takaa yksityisyytesi suojan

Suomi.fi-tunnistuksen kautta voit valita itse, mitä käytettävissä olevista tunnistustavoista haluat käyttää. Tunnistetietosi kulkevat suojatussa yhteydessä. Tunnistuspalvelu käsittelee henkilötietojasi henkilötietolain mukaisesti.

Vaiheittain etenevä ohjaus opastaa sinua kohti tavoitteitasi

Ohjaustila on sinun ja ohjaajasi yhteinen työskentelytila. Ohjaustilassa voit mm. keskustella, jakaa dokumentteja ja tehdä sinulle annettuja tehtäviä. Vaiheittain etenevä ohjaus opastaa sinua eteenpäin ja pysyt koko ajan selvillä siitä, mitä sinun tulee tehdä seuraavaksi.

Kirjallinen yhteenveto tiivistää ohjauksesi sisällön

Ohjauksen päätyttyä Ohjaustilasi suljetaan ja saat ladata yhteenvedon ohjauksestasi. Mukaan saat halutessasi ohjaajasi kanssa käydyt keskustelut, materiaalit ja muut ohjauksen tiedot. Voit palata palvelun asiakkaaksi milloin tahansa.

Palvelun mahdollistavat

Ohjaustaverkossa.fi -palvelua kehittävät yhteistyössä seuraavat tahot: