Hae, lisää ja poista käyttäjiä


Hae käyttäjiä

Voit hakea organisaation käyttäjiä vapaasanahaulla tai käyttäjäroolin mukaan. Jos olet useamman organisaation pääkäyttäjä voit hakea käyttäjiä myös organisaation mukaan.

Käyttäjätietojen muokkaaminen

Pääset muokkaamaan käyttäjien tietoja (esim. rooli, nimi, taustaorganisaatio, ammattinimike, sähköpostiosoite) valitsemalla yksittäisen käyttäjän nimen lopusta Avaa-painikkeen. Lisäksi voit seurata käyttäjien ohjaustilojen ja palvelupyyntöjen määrää.

Lisää ja poista käyttäjiä

Uuden käyttäjän voit lisätä palveluun valitsemalla kohdan +lisää uusi käyttäjä ja tämän jälkeen lisäät tarvittavat tiedot uudesta käyttäjästä kuten nimen, taustaorganisaation, ammattinimikkeen ja sähköpostiosoitteen.

Käyttäjän voit poistaa valitsemalla ensin yksittäisen käyttäjän nimen lopusta Avaa-painike ja sen jälkeen Poista käyttäjä. Tämän jälkeen järjestelmä pyytää vielä vahvistamaan käyttäjän poistamisen. Jos käyttäjällä on avoimia ohjaustiloja, ne täytyy ensin sulkea ja arkistoida ennen kuin käyttäjän voi poistaa. Jos käyttäjällä on vastaamattomia palvelupyyntöjä, ne täytyy ensin siirtää toiselle asiantuntijalle tai takaisin Yleiseen työjonoon ennen kuin käyttäjän voi poistaa.