Keskustelu

Ohjaustilan Keskustelu-sivulla voit keskustella kirjoittamalla asiakkaan kanssa joko reaaliaikaisesti tai viiveellä riippuen siitä ovatko kaikki paikalla samanaikaisesti vai eivät. Lisäksi asiakkaan kanssa voit keskustella videopuhelutoiminnon avulla.  

Reaaliaikainen keskustelu eli chat ja videopuhelu on mahdollista, jos sovit asiakkaan kanssa ajan, jolloin te molemmat olette yhtä aikaa Ohjaustaverkossa.fi-palvelussa. Ajankohta kannattaa kirjata myös Kalenteri-sivulle, näin asiakas saa vuorokautta ennen muistutuksen sähköpostiinsa tulevasta tapahtumasta.

Keskusteluun voit myös lisätä liitetiedostoja. Keskustelu ohjaustilassa on aina luottamuksellista. Kommenttejasi tai jakamiasi tiedostoja ei näe kukaan muu kuin asiakas ja monialaisessa ohjauksessa asiakkaan itse ohjaustilaan hyväksymät asiantuntijat.

 


​​​​​​​

Videopuheluun ei tule erillistä linkkiä vaan puhelu käynnistyy, kun valitset Keskustelu-osiosta Aloita puhelu. Tämän jälkeen asiakkaan Keskustelu-osion loppuun ilmestyy Liity puheluun -painike.
Videopuhelun aikana voit jakaa kuvayhteydellä aineistoa asiakkaalle. Esimerkiksi voit esitellä asiakkaalle testituloksia. Videopuhelun aikana voit jakaa aineistoja myös tiedostoina ja kirjoittaa viestejä ohjaustilan keskustelualueelle tietoturvallisesti.

Videopuhelu päättyy, kun kaikki osallistujat poistuvat puhelusta. Videopuhelua ei tallenneta.

Videopuhelun osallistujien määrää ei ole rajattu, vaan videopuheluun voivat osallistua asiakkaan lisäksi kaikki ne asiantuntijat, joille asiakas on antanut suostumuksen päästä ohjaustilaa.

Lue lisää Ajankohtaista: Videopuhelu on julkaistu