Kysy neuvoa lomakkeella

Voit lähettää esimerkiksi koulutusta koskevan kysymyksesi organisaation www-sivuilla olevan lomakkeen kautta. Voit kysyä anonyymisti eikä se vaadi sinulta vahvaa tunnistautumista. Lähettämäsi kysymys siirtyy organisaation työjonoon Ohjaustaverkossa.fi-palveluun ja organisaation asiantuntija vastaa sinulle palvelun kautta.

Nämä organisaatiot ovat ottaneet käyttöön Ohjaustaverkossa.fi-palvelun yhteydenotto- tai neuvontalomakkeen:

Vastauksen lukeminen

Kun asiantuntija on vastannut viestiisi, saat sähköpostiisi linkin, jota seuraamalla pääset lukemaan vastauksen. Sähköposti on otsikolla Olet saanut viestin Ohjaustaverkossa.fi -palvelusta. Sähköpostissa on myös Siirry palveluun -nappi, jota klikkaamalla pääset palveluun.

Ennen kuin pääset lukemaan vastauksen, tarvitaan vielä Vastaanottajan varmistus. Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Muista kirjoittaa se sähköpostiosoite, jota käytit lähettäessäsi kysymyksesi lomakkeen kautta. Kun sähköpostiosoitteesi on varmennettu, pääset lukemaan vastauksen. Tarvittaessa voit kysyä lisäkysymyksiä.

Koulutusneuvonnan verkkolomake

Voit myös katsoa TE-palveluiden valtakunnallisen Koulutusneuvonnan esittelyn verkkolomakkeesta: Koulutusneuvonnan verkkolomake pähkinänkuoressa (YouTube)