Ohjauksen vaiheet ja 3x10D -elämäntilannemittari


Ohjauksen vaiheet-sivulla on kooste ohjausprosessista. Näet aikajanan ohjauksesi eri vaiheista sekä missä kohdassa ohjausta olet tarkasteluhetkellä. Sivulta löytyy myös tietoa tulevista tehtävistä ja tapahtumista, linkki ohjauksen palautekyselyyn sekä ohjauksen yhteenveto.

Ohjauksen aiheet

Ohjauksen aihe/aiheet asiantuntija valitsee ohjaustarpeidesi perusteella. Asiantuntijasi päivittää aiheita tarvittaessa ohjauksen aikana. Asiantuntijat kohdasta näet asiantuntijoidesi nimet. Monialaisessa ohjauksessa asiantuntijoita voi olla useampi. Osallistujat- kohdasta näet oman nimesi, ohjaustila on henkilökohtainen.

Tehtävät, tapahtumat ja palaute

Tulevat tehtävät-kohdassa on ohjaukseesi liittyvät tulevat tehtävät. Vastaavasti Tulevat tapahtumat -kohdassa on tulevat tapahtumat esimerkiksi sovittu soitto- tai chat-aika. Ohjauksen palauteen kautta voit antaa palautetta ohjauksesta. Voit muokata antamaasi palautetta siihen asti, kunnes ohjaustila sulkeutuu.

Ohjaustilan tietojen tallentaminen itselle

Esikatsele sisältöä -kohdasta pääset lataamaan itsellesi koko ohjaustilan sisällön tulevaisuutta varten milloin vain. Sisältö ladataan pdf-muodossa ja se sisältää ohjaustilan perustiedot, ohjauksen vaiheet, tehtävät, listauksen tapahtumista, muistiinpanot sekä keskustelut ja asiantuntijan kirjoittaman yhteenvedon. Ohjaustilassa olevat liitteet sinun täytyy ladata erikseen. Liitteet on listattu näkymään allekkain ja listasta voit valita mitä liitteitä haluat ladata itsellesi. Voit ladata ohjaustilan sisällön itsellesi myös Omat tiedot-sivulta ja Omat ohjaustilat -sivulta. Muista ladata sisältö itsellesi, kun ohjaus on päättymässä. Ohjaustilan sisällöstä voi olla hyötyä, jos esimerkiksi hakeudut uudelleen ohjaukseen.

3x10D-elämäntilannemittari

3X10D-elämäntilannemittari on kysely, jossa kysytään tyytyväisyyttäsi useisiin elämänalueisiin kuten terveys, asuminen, arki, perhe, talous ja itsetunto. Asiantuntijasi voi pyytää sinua täyttämään kyselyn. Vastaa kyselyyn itsenäisesti ja vastatessasi keskity omiin tuntemuksiisi sillä hetkellä. Vastauksesi ovat oman elämäntilanteesi arviointia. Niiden perusteella asiantuntija osaa arvioida paremmin millaista tukea ja ohjausta tarvitset sekä miten saat vähennettyä tyytymättömyyttä aiheuttavia asioita elämässäsi joko itse tai yhdessä asiantuntijan kanssa.