Omat tiedot

Pääset Omat tiedot-sivulle Ohjaustaverkossa.fi-palvelussa, kun painat nimesi lopussa olevaa nuolta.

Muokkaa henkilötietoja -painikkeella pääset muokkaamaan omia tietojasi. Taustaorganisaatiosi on kirjattu järjestelmään, kun sinulle on luotu käyttäjätili. Omiin tietoihin voit lisätä valokuvasi ja kirjoittaa esittelyn itsestäsi. Lopuksi Tallenna tiedot.


 

Ilmoita poissaolo -toiminto

Omat tiedot -sivulla on Ilmoita poissaolo -toiminto. Kun ilmoitat poissaolosta, tieto menee organisaatiosi Ohjaustaverkossa.fi-palvelun pääkäyttäjälle.


 

Organisaatio

Voit kuulua yhteen tai useampaan organisaatioon. Kaikki organisaatiot, joihin kuulut ja käyttäjäroolisi kussakin organisaatiossa, on listattu Omat tiedot -sivun lopussa. Käyttäjäroolit sinulle määrittää kunkin organisaation pääkäyttäjä. Yleensä käyttäjäroolisi on joko ohjaaja, neuvoja tai molemmat. 

Kun olet kirjautunut palveluun, näet vasemmasta yläkulmasta aktiivisena olevan organisaation. Voit toimia vain yhden organisaation näkymässä kerrallaan. Pääset vaihtamaan organisaatiota pienestä nuolesta, joka on aktiivisena olevan organisaation nimen lopussa. Oma näkymä – ja Omat asiakkaat -kokonaisuuden sisältö muodostuu aktiivisena olevan organisaation mukaan. Esimerkiksi näet Yleinen työjono ja Omat asiakkaat -välilehden sisällön aktiivisena olevan organisaation mukaan.

Omat viesti- ja tehtäväpohjat sekä aineistot

Omat ja yleiset viesti- ja tehtäväpohjat sekä aineistopankin aineistot näkyvät samalla tavalla kaikissa niissä organisaatiossa, joihin kuulut. Sen sijaan organisaatiolle jaetut viesti- ja tehtäväpohjat sekä aineistopankin aineistot näkyvät vain sen organisaation kautta missä ne on jaettu. Jos käytät verkko-ohjauksessa organisaation jakamia tai yleisiä viesti- ja tehtäväpohjia ja aineistopankin aineistoja niistä kannattaa Tehdä kopio itselle.