Osallistujat ja monialainen ohjaus

Osallistujat-sivulla näet kaikki henkilöt, jotka ovat mukana ohjauksessasi ja jotka näkevät ohjaustilasi sisällön. Sinun suostumuksellasi ohjaustilaasi voidaan kutsua myös muita ohjauksen ammattilaisia. Näin sinä saat nopeasti ja samalla kertaa apua useampaan asiaan.

Monialainen ohjaus

Monialainen ohjaus käynnistyy seuraavasti:

  1. Ohjaustilan perustanut asiantuntija ehdottaa sinulle toisen asiantuntijan kutsumista ohjaustilaan. Kutsuttu asiantuntija voi olla toisesta organisaatiosta kuin ohjaustilan perustanut asiantuntija.
  2. Jos hyväksyt toisen asiantuntijan kutsumisen ohjaustilaasi, niin asiantuntija lähettää kutsun toiselle asiantuntijalle Osallistujat-sivulta.
  3. Kutsusta lähtee ilmoitus sekä sinulle että kutsutulle asiantuntijalle.
  4. Seuraavaksi sinun täytyy hyväksyä toisen asiantuntijan kutsu Osallistujat-sivulla.
  5. Hyväksymisen jälkeen myös toinen asiantuntija pääsee ohjaustilaasi ja liittymisestä ilmoitetaan muille ohjaustilan osallistujille.
  6. Toinen asiantuntija ei näe ohjaustilassasi olevia aikaisempia viestejä eikä liitteitä.

Monialaisen ohjauksen peruuttaminen

Mikäli haluat peruuttaa toisen asiantuntijan pääsyn ohjaustilaasi, voit tehdä sen Osallistujat-sivulla. Klikkaa haluamasi henkilön nimen kohdalta Peruuta suostumus -nappia. Peruutuksen jälkeen kyseinen asiantuntija ei pääse enää ohjaustilaasi eikä näe ohjaustilasi sisältöjä. Oikeutesi hallita ohjauksessasi mukana olevien henkilöiden pääsyä ohjaustilaan perustuu tietosuoja-asetukseen. Kunkin asiantuntijan taustaorganisaatio vastaa tietosuojasta ja käsittelee tietojasi tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla tietoturvallisesti.