Toisen asiantuntijan kutsuminen ohjaustilaan

Toisen asiantuntijan kutsuminen ohjaustilaan tapahtuu ohjaustilassa Osallistujat-sivulla. Ohjaustilan perustanut asiantuntija ehdottaa asiakkaalle toisen asiantuntijan kutsumista ohjaustilaan. Asiakkaalle on tärkeää kertoa kuka ja mistä organisaatiosta toinen asiantuntija on. Jos asiakas on samaa mieltä toisen asiantuntijan kutsumisesta ohjaustilaan, voi asiantuntija lähettää kutsun toiselle asiantuntijalle Osallistujat-sivulta. Toisen asiantuntijan täytyy myös olla Ohjaustaverkossa.fi-palvelussa ohjaajan roolissa.

Toinen asiantuntija ohjaustilassa

Asiakas hyväksyy tai hylkää toisen asiantuntijan pääsyn ohjaustilaan Osallistujat-sivulta. Jos asiakas hyväkyy toisen asiantuntijan, tämä pääsee ohjaustilaan. Hän ei kuitenkaan näe ohjaustilassa aikaisemmin käytyä keskustelua eikä lähetettyjä liitteitä. Sen sijaan hän näkee mitä tehtäviä asiakkaalle on annettu tehtäväksi, mutta ei näe miten asiakas on ne tehnyt.


 

Asiakas peruu toisen asiantuntijan pääsyn ohjaustilaan

Mikäli asiakas haluaa peruuttaa toiselle asiantuntijalle antamansa suostumuksen osallistua ohjaukseen, hän voi tehdä sen Osallistujat-sivulla. Myös ohjaustilan perustanut asiantuntija voi poistaa toisen asiantuntijan ohjaustilasta Osallistujat-sivulta. Tämän jälkeen kyseinen asiantuntija ei enää pääse asiakkaan ohjaustilaa eikä näe ohjaustilan sisältöjä. Asiakkaan oikeus hallita ohjauksessa mukana olevien henkilöiden pääsyä ohjaustilaan perustuu tietosuoja-asetukseen.