Tutustu Ohjaustaverkossa.fi-palvelun oppimiskokonaisuuteen

Ohjaustaverkossa.fi-palvelun käyttöä voi opiskella nyt myös itsenäisesti. Claned-oppimisympäristöön tehty oppimiskokonaisuus on suunnattu palvelun käyttäjille eli asiantuntijoille ja pääkäyttäjille. Oppimiskokonaisuuden avulla opit käyttämään Ohjaustaverkossa.fi-palvelua monipuolisesti ja ymmärrät sen tarjoamat mahdollisuudet.

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu kahdeksasta moduulista. Moduulit sisältävät tekstimuotoista tietoa, videoita sekä tehtäviä. Asiantuntijan moduulien opiskeluun kuluu aikaa noin 1,5 tuntia ja pääkäyttäjän moduuliin noin 30 minuuttia. Pääkäyttäjälle on hyödyksi tutustua myös asiantuntijan moduuleihin. Lisäksi harjoitteluun palvelun koulutusympäristössä kannattaa varata aikaa. Voit opiskella oman aikataulusi ja omien tarpeidesi mukaan.

Kuinka kirjaudut oppimisympäristöön?

Kirjautumisessa on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Jos työskentelet ELY/TET/ KEHA:ssa tai työllisyyden kuntakokeilussa ja sinulla on A-tunnus, pääset kirjautumaan Clanediin suoraan KEHA-keskuksen oppimisympäristössä (taimi.claned.com). Muista valita kirjautumissivulla OFFICE 365-kirjautumispainike. Oppimisympäristössä on useita oppimiskokonaisuuksia. Valitse Ohjaustaverkossa.fi - ohjauksen ja prosessin tukena -oppimiskokonaisuus.
  2. Jos sinulla ei ole A-tunnusta, lähetä sähköposti osoitteeseen ohjaustaverkossa@ely-keskus.fi  Kirjoita sähköpostin aiheeksi "Lisäyspyyntö Ohjaustaverkossa.fi:n claned-oppimisympäristöön". Sähköpostiosoitteesi lisätään oppimisympäristöön ja saat tarkemmat kirjautumisohjeet sähköpostitse.

26.1.2022